I Ringe Bio mener vi, at det er oplagt for en teenager og en mor/far at se denne film sammen, fordi det for voksne kan være en øjenåbner at få et indblik i et for dem lukket miljø - og at det på den baggrund kan være givende at se den sammen med ens eget store barn – og at snakke om den bagefter.

Og derfor giver Ringe Bio en gratis billet, hvis to generationer ser den sammen. Billetterne kan enten bestilles på Ringe Bio's hjemmeside eller købes i biografen.

NB! Censur: filmen INTET må ses af børn over 15 år.

INTET vises mandag. d. 30. januar til og med onsdag 1. februar


Du kan reservere plads hér på vores hjemmeside ved at klikke på film plakaten!

INTET er en film fra 2022 om personlige og sociale relationer i et ungdomsmiljø - her set ud fra en 8. klasse på en skole.

Men problemerne kan også ses og opleves blandt unge på 9.- 10. årgang og på ungdomsuddannelser.

I filmen INTET konstaterer Pierre Anthon i starten af 8. klasse, at intet i livet, intet i hele verden betyder noget, tilværelsen er meningsløs. Han beslutter derfor at flytte op i et træ. På den baggrund opstår en stor krise blandt hans klassekammerater, de ved ikke rigtig, hvad de skal gøre ved sig selv og ved hinanden.

 Klassekammeraterne beslutter sig for at modbevise hans påstand, og de begynder at samle ”en bunke af betydning” i et nedlagt savværk. Alle må de ofre det, der betyder allermest for dem. Men det er ikke den enkelte, der vælger hvad, det er en kammerat, som beslutter. Det starter med et par yndlingssko, men snart eskalerer ofringerne til det ondskabsfulde og makabre.

 En farlig, foruroligende og kontroversiel undersøgelse af, hvad der skaber mening i livet, er i gang.

 Filmen bygger på Janne Teller’s roman fra år 2000. Bogen har været meget brugt i faget dansk på 8.- 10. årgang – og anvendes stadig i undervisningen.

Ringe Bio viser i samarbejde med Foreningen Norden

Bergmans Ø

lørdag d. 28. januar kl. 14

 

Alle er velkomne

 

Kunst, kærlighed og melankoli. Et filmpar tager på skriveorlov på Ingmar Bergmans ikoniske Fårö, men landskabet får minder til at blusse op. Et amerikansk instruktørpar, Chris (Vicky Krieps) og Tony (Tim Roth), skal tilbringe sommeren på skriveorlov omkring Ingmar Bergmans hjem på Fårö. Det mystiske og ærkesvenske landskab, hvor Bergman boede og indspillede flere af sine mest berømte film, skal inspirere dem til at skrive deres næste film. Som dagene går, bevæger de to elskende sig dybere ind i kunsten, men også længere væk fra hinanden. Minder om Chris’ første kærlighed ulmer, og grænsen mellem virkelighed og fiktion sløres mens filmen-i-filmen langsomt tager form.

Giv et gavekort...

Giv en god filmoplevelse til en du holder af - et gavekort til biografen ligger lige for

Du kan selv udskrive et gavekort fra vores hjemmeside