Ringe Biografs filmklub for 3-6 årige

Som medlem af Ringe Bios filmklub for 3-6 årige, kan du tage en ledsager med i biografen, og henover vinterens måneder se 5 hyggelige film. Filmene varer ca. en time, salen er svagt belyst og lyden tilpasses efter behov. Du får dit helt eget klubkort, som stemples ved hver filmvisning. Inden du sætter dig foran det store lærred, kan du købe slik, popcorn og drikkelse i biografens café, som vil være åben en time før hver filmvisning. Har I brug for at forlade salen undervejs, er det selvfølgelig helt okay. Medlemskabet købes ved første eller anden filmvisning, ved fysisk fremmøde i biografen.

Det koster 200 kr. som betales via børnefilmklubbens mobilepay. Skal I have en ven, bedsteforældre eller fætter/kusine med en enkelt gang, kan der købes en ledsagerbillet til 50 kr.

Lørdag 16. september kl. 10:00

Roselil og stentroldene

Lørdag 28. oktober kl. 10:00

Mumifars eventyr

Lørdag 18. november kl. 10:00

Alfons Åberg - Fødselsdagsfest og den hemmelige svipper

Lørdag 20. januar kl. 10:00

Den frække tandfe

Lørdag 16. marts kl. 10:00

Verdens bedste fødselsdag

 

Ringe Biografs filmklub for 7-10 årige

Er du mellem 7 og 10 år, får du nu muligheden for at gå i biografen med vennerne 5 gange hen over vintermånederne. Medlemskabet er  personligt og må kun benyttes af dig selv. Du får dit eget medlemskort, der stemples hver gang du kommer i biografen. Der er lagt op til hygge med vennerne i mørket når der vises film af ca. 1,5 times varighed, med dansk tale. Lyset i salen vil være dæmpet og lyden tilpasses efter behov. Inden du går i salen, kan du købe slik, popcorn og drikkelse i biografens café. Cafeen vil være åben under hele forestillingen, så har du en voksen med, der venter i cafeen, har de mulighed for at købe snacks og drikke under filmen. Ligeledes er der altid voksne, der står klar til at hjælpe under filmvisningerne.

Det koster 200 kr. pr. sæson. Du køber dit medlemskab ved fysisk fremmøde i biografen, via børnefilmklubbens mobilepay første eller anden gang der er filmklub. Vil du gerne have en voksen med ind at se film hver gang, må din voksen gerne købe sit eget medlemskab. Er der mere tale om enkeltstående gange, hvor du medbringer en gæst, så kan vedkommende købe en ledsagerbillet i biografen, til 50 kr. som betales via børnefilmklubbens mobilepay.

Lørdag 16. september kl. 12:00

Lightyear

Lørdag 28.oktober kl. 12:00

Skolen med magiske dyr 1

Lørdag 18. november kl. 12:00

Skolen med magiske dyr 2

Lørdag 20. januar kl. 12:00

Ildsjæl

Lørdag 16. marts kl. 12:00

Mageløse Maurice

Ungeklub 11-20 år - medlemskort med fordele

Som noget nyt Tilbyder Ringe Bio et særligt medlemskort til unge mellem 11 og 20 år. Med dette medlemskort vil vi gøre det attraktivt, også for unge mennesker, at bruge de lokale muligheder for oplevelser. Her har du altså chancen for som ung at støtte de lokale foreninger, som skaber liv omkring dig, samtidig med at du har det sjovt og bidrager til kulturlivet i Ringe.

Kortet er personligt og koster 50 kr. og gælder et år fra købsdatoen.

Med medlemskortet får du disse fordele:

  • To gange årligt kan du tage en ven med gratis i biografen
  • Du får 25% rabat på alle almindelige film.
  • Du modtager mails med info om arrangementer i biografen målrettet din aldersgruppe. Kortet købes og udleveres ved fysisk fremmøde i biografen.

Ringe Bio Børne & unge udvalg

Bag filmvisninger for børn og unge står der et udvalg bestående af aktive medlemmer i biografen. Der er både garvede og nye, forældre og bedsteforældre. Fælles for os er, at vi ønsker at skabe et rum for børn og unge i biografen, som er hyggeligt, sjovt og trygt. Vi ønsker med børnefilmklubberne at skabe et fællesskab, hvor man trygt kan mødes med venner og med tiden udvikle selvstændighed omkring det at gå i biografen.

 

Spørgsmål om filmklubberne eller arrangementer for børn og unge - skriv til bu@ringebio.dk

Til toppen