Alle Biografklub Danmark-filmene bliver vist i Biografen. Rabatbilletter som er købt andre steder, kan du også anvende i Ringe Bio.

Som medlem af Biografklub Danmark kan du se filmene til halv pris.

Du kan købe medlemsskab på Biografklub Danmarks hjemmeside - Eller hent Biografklub Danmarks App her fra Google Play, eller fra App Store.

Bemærk vedrørende ny app til sæson 2020-2021!

Hvis du allerede har Biografklub Danmarks app på din mobil, er det vigtigt at du opdaterer app'en. Hvis du har en lidt ældre model mobil tlf, kan du måske blive nødt til at afinstallere den gamle app, og så installere den nye for at få det til at virke.

Se mere om Biografklub Danmark ved at klikke på deres logo til højre...

BIOGRAFKLUB DANMARKS PROGRAM FOR SÆSON 2020-2021

Druk - premiere 24. sep. 2020

Erna i krig - premiere 29. okt. 2020

Lille sommerfugl - premiere 3. dec. 2020

Respect - premiere 14. jan. 2021

Smagen af sult - premiere 25. feb. 2021

Den gode spion - premiere 18. mar. 2021

Pagten - premiere 15. apr. 2021

The High Note - premiere 12. maj 2021

The Father - premiere 10. jun. 2021

Hvor kragerne vender -  1. jul. 2021

Druk

Fire gymnasielærere og venner beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogle og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser. DRUK er et livsbekræftende og tankevækkende drama om venskab, frihed, kærlighed – og alkohol.

Med filmen DRUK samler Thomas Vinterberg holdet bag JAGTEN i en ny film med Mads Mikkelsen i hovedrollen. Manuskriptet er skrevet af Thomas Vinterberg og Tobias Lindholm. Thomas Vinterberg har tidligere stået bag store succeser som KOLLEKTIVET, JAGTEN og FESTEN. Intentionen bag DRUK er en hyldest til livet. Som en generobring af den irrationelle klogskab, der fravrister sig al ængstelig fornuft, søger Vinterberg ned i selve lysten til at leve.

'Scarlet Pleasure' har lavet titelsangen ‘What A Life’ til filmen.

 

Instruktør: Thomas Vinterberg

Medvirkende: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe, Maria Bonnevie, Susse Wold

Producent: Zentropa Entertainments

Distributør: Nordisk Film Distribution

Erna i krig

Året er 1918. Første verdenskrig hærger ude i Europa, og Tyskland er tvunget til at indkalde alle raske mænd og unge drenge til krigstjeneste. Heller ikke de dansksindede sønderjyder får lov at gå fri. Hjemme hos Erna i Bramstrup vækker det stor bekymring, da hendes godtroende søn, Kalle, bliver indkaldt til den tyske krigsmaskine. Trods Ernas forsøg på at få sønnen kasseret indser hun snart, at hvis Kalle skal reddes fra den sikre død i skyttegraven, må hun selv følge med. Forklædt som ’menig Julius Rasmussen’ drager Erna i krig …

Filmens manuskript af Bo Hr. Hansen og Henrik Ruben Genz er baseret på Erling Jepsens populære og underfundige roman med samme titel. Henrik Ruben Genz har to gange tidligere omsat Jepsens romaner til film – i 2007 med FRYGTELIG LYKKELIG og i 2012 med UNDSKYLD JEG FORSTYRRER. Genz var senest filmaktuel med GUD TALER UD, som blev til i samarbejde med Bo Hr. Hansen.

 

Instruktør: Henrik Ruben Genz

Medvirkende: Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, Anders W. Berthelsen, Sylvester Espersen Byder

Producent: Nimbus Film

Distributør: Scanbox Entertainment

Lille sommerfugl

Jesper Christensen og Karen-Lise Mynster har hovedrollerne i denne morsomme og varme kærlighedsfortælling fjernt fra storbyen. Den stædige landmand og svineavler Ernst og hans livsledsager, Louise, inviterer til guldbryllup i det lokale forsamlingshus med både dansktopmusik og svingom. Men familien bærer på flere hemmeligheder, og Ernst gemmer på den største ... I løbet af en festlig, berusende, overraskende, gribende og vemodig aften pibler sandhederne frem. Kærligheden spirer og udfordres i flere generationer, og familien sættes på den utimative prøve.

LILLE SOMMERFUGL er skrevet og instrueret af dansk films store humanist Søren Kragh-Jacobsen, der har skabt filmklassikere som VIL DU SE MIN SMUKKE NAVLE?, GUMMI-TARZAN, DRENGENE FRA SANKT PETRI og MIFUNES SIDSTE SANG. Han har også været konceptuerende instruktør på DR’s internationale dramasucces BORGEN og var en af de fire originale Dogmebrødre. Filmen er produceret af selskabet Snowglobe.

 

Instruktør: Søren Kragh-Jacobsen

Medvirkende: Jesper Christensen, Karen-Lise Mynster, Mia Lyhne, Peder Thomas Pedersen, Sarah Grünewald, Finn Nielsen

Producent: Snowglobe

Distributør: Nordisk Film Distribution

Respect

JENNIFER HUDSON ER ARETHA FRANKLIN I RESPECT

RESPECT er historien om den legendariske souldronning Aretha Franklins vej mod toppen. Den oscarvindende stjerne Jennifer Hudson spiller rollen og synger selv alle sangene. I filmen følger vi Aretha Franklin fra barndommen, hvor hun sang i sin fars kirkekor, til hendes vej som international superstjerne, hvor hun blev kendt som ’The Queen of Soul’. Hendes stemme fik verden til at lytte! RESPECT er den bemærkelsesværdige sande historie om musikikonets rejse for at finde sin stemme.

R-E-S-P-E-C-T – vi kender alle sangen, men nu kommer historien bag musikken. Sangerinden Aretha Franklin var selv dybt involveret i forberedelserne til filmen helt op til sin død i 2018. Franklin ønskede selv, at Jennifer Hudson skulle spille hende i den fascinerende historie. Filmen tager sit udgangspunkt i de øjeblikke af hendes liv, der gjorde hende til en verdenskendt superstjerne. Det er Callie Khouri, der vandt en Oscar for sit manuskript til THELMA & LOUISE, og Tracey Scott Wilson, der står bag den gribende historie om Aretha Franklins vej til stjernerne.

 

Instruktør: Liesl Tommy

Medvirkende: Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Mary J. Blige

Producent: MGM

Distributør: SF Studios

Smagen af sult

STJERNEBESAT, STÆRKT OG SANSELIGT KÆRLIGHEDSDRAMA FRA GASTRONOMIENS VERDEN

Mad og kærlighed er hovedingredienserne i Christoffer Boes kærlighedsdrama SMAGEN AF SULT med Katrine Greis-Rosenthal og Nikolaj Coster-Waldau i hovedrollerne. Maggie og Carsten elsker hinanden, har to skønne børn og åbner deres egen gourmetrestaurant, Malus. De vil ha’ det hele. Og har det hele. Næsten. For de mangler den forjættede michelinstjerne. I deres umættelige passion for livet og jagt efter den ultimative anerkendelse har de glemt, at livets måltider ikke er gratis. Alt har en pris.

SMAGEN AF SULT er produceret af Louise Vesth for Zentropa og instrueret af Christoffer Boe, som er de samme bærende kræfter, der stod bag den seneste AFDELING Q-film, JOURNAL 64. Filmen er skrevet af Tobias Lindholm og Christoffer Boe. Katrine Greis-Rosenthal fik sit store gennembrud i LYKKE-PER. Nikolaj Coster-Waldau, som bl.a. har spillet hovedrollen i EN CHANCE TIL og opnået international berømmelse som 'Jaime Lannister' i GAME OF THRONES, har forberedt sig til rollen som Carsten ved at gå i 'kokkelære' hos michelinrestauranten Geranium.

 

Instruktør: Christoffer Boe

Medvirkende: Katrine Greis-Rosenthal, Nikolaj Coster-Waldau, Charlie Gustafsson, Nicolas Bro

Producent: Zentropa Entertainments

Distributør: Nordisk Film Distribution

Biografklub Danmark sælger medlemskaber til den nye sæson 2020 på www.biografklubdanmark.dk


Om Biografklub Danmark:
- Biografklub Danmark er en national filmklub der påbegynder sin 26. sæson denne sommer.
- Hvert år bruger Biografklub Danmarks filmudvalg det meste af foråret på at gennemse film i biografernes mørke med henblik på at sammensætte det absolut stærkeste filmprogram til det danske biografpublikum.
- Som medlem af Biografklub Danmark kan man se 10 udvalgte kvalitetsfilm i biografen til halv pris.
- Et medlemskab af biografklubben koster 98 kr for sæsonen og inkluderer rabatkuponer til alle film.